Workshops in elk gewenst thema, voor bedrijfs- of teamuitje, tegen elk budget.

Maatwerk voor elke gelegenheid.

Heb je een feestje, een familie-weekend, ga je teambuilden met je collega’s of met mede-vrijwilligers van de sportvereniging?

Samen eten, bevorderd het team- of familiegevoel! Terwijl jij jezelf bezig houdt met je gasten, je familie of je collega’s maak ik een heerlijke lunch, diner of regel een topborrel!

Maatwerk voor elk budget.

In overleg is er heel veel mogelijk tegen variabele budgetten. Of je nu in het bos bent, op de hei rondloopt of gewoon thuis of op kantoor bent, ik regel dat de inwendige mens óók aan bod komt!

Neem contact met me op en bekijk hieronder vast wat mogelijkheden:

  • thuiskok (van intiem diner-voor-2 tot groepen tot 10 mensen)
  • thema-workshops voor groepen (vanaf 8 personen op externe of eigen locatie). (Halloween, Kerst, pasta-, tapas- of seizoensworkshops)
  • vaardigheids-workshops (bijvoorbeeld snijtechnieken)
  • teambuilding, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld de Kerstborrel
  • kinderfeestje (óók speciale thema’s mogelijk)
  • familie-uitje
  • vrijgezellenfeest

En nog veel meer!

Prijzen per 1-9-2022 (prijswijzigingen voorbehouden):

De kookworkshops voor groepen groter dan 8 personen kun je bij Karin’s Kookcollege volgen op de locatie in Lutjewinkel (www.cultuurhuisdekolk.nl).  Op doordeweekse dagen kan de workshop ook worden gedaan in de Rode Leeuw in Ursem. Dit is wel op basis van beschikbaarheid. Workshops voor groepen tot 8 personen worden gegeven op de thuislocatie van Karin’s Kookcollege in Ursem.

Een workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur, daarna kunnen jullie de door jezelf gemaakte gerechten gezellig met elkaar nuttigen onder het genot van een drankje.

De thema’s waaruit je kunt kiezen: 

* Tapas, maak een hele tafel vol met heerlijke tapas (€42,50 p.p.)

* Borrelhapjes, gezellige en smakelijke hapjes, heel veel variatie (€40,- p.p.)

* Italiaans, leer koken als een Italiaanse ‘nonna’, verschillende technieken en authentieke recepten (€50,- p.p.)

* Oosterse gerechten, heerlijke gerechten uit het Oosten van de wereld (€45,- p.p.)

* High tea/high wine, maak een tafel vol met de lekkerste high tea of high wine hapjes, zoet en hartig (€42,50 p.p.)

* Feestelijke gerechten, alvast oefenen voor de feestdagen, gerechten passend bij bijvoorbeeld champagne (€50,- p.p.)

Bij een workshop op locatie is een drankenarrangement verplicht en bij te boeken voor €7,50 p.p. Je hebt hierbij dan de keuze uit rode, witte of rosé wijn, beperkt assortiment frisdrank en (alcoholvrij) bier. Water is altijd aanwezig. Bij de ‘high wine’ en ‘feestelijke gerechten’ workshop is een drankarrangement €12,50 p.p. Bij de Rode Leeuw kun je ook kiezen voor een wijnproeverij (€15,- p.p.), je hebt dan een prosecco, chardonnay, rosé, sauvignon, Merlot en/of cabernet sauvignon en als je het leuk vindt, een glaasje port. 

Ook is er de mogelijkheid te starten met een kopje koffie of thee met wat lekkers voor €3,- p.p. Daarnaast kun je een extra recept of dessert bijboeken voor €5,- p.p.