Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pasen workshop!

16 april @ 15:00 - 17:00

€20

Lekkers voor bij het paasontbijt, -lunch of -diner.

21 en 22 april is het Pasen, dé tijd om lekker uit te pakken met vrienden en/of familie. Traditioneel eet je met Pasen eieren, eieren en nog eens eieren. Soms heb je ze zelf bij elkaar gezocht, geschilderd en al. Of je hebt ze zelf bij elkaar gekocht, of gekregen of de Paashaas is ze komen brengen. Kort gezegd, een ei hoort erbij ☺

Tik eens een ander eitje met Pasen.

Ik ben gek op eieren, maar er zijn zóveel varianten op het ge’ei’kte eitje. Daarom geef ik een Paas workshop! Om voorbij je ei te kijken, verder te zoeken naar bijzondere paasgerechten,  zodat jouw ontbijt, lunch of diner er eentje wordt waar iedereen nog lang over na zal praten!

Wat gaan we doen?

In de Pasen workshop leer ik je in een paar uurtjes heerlijke hapjes maken, flitsende gerechten in elkaar zetten, mooie presentaties verzinnen en verfrissende drankjes brouwen. Alles voor een heerlijke volle tafel om je gasten te verwennen. En dat hoeft echt niet veel tijd te kosten, met een paar handige tips en makkelijke basisgerechten ben je al een heel eind op weg!

Wie doet er mee?

De Pasen workshop is voor volwassenen èn voor kinderen. Ik geef 2 workshops, op dinsdagavond bij Karin’s Kookcollege en op woensdagmiddag in Batter. De workshop van woensdagmiddag is voor kinderen én volwassenen, die van dinsdag is voor volwassenen. De gerechten zullen op de deelnemers worden aangepast.

Wanneer is dit Pasen spektakel?

De Pasen workshops zijn op 16 april van 18:30 tot  21:00 en op 17 april van 15:00 tot 17:00. Dan heb je na de workshop nog alle tijd om voor te bereiden op je eigen Pasen-feest!  De kosten zijn €20,- per kind en €25,-per volwassene. Als je als volwassene met een kind komt, betaal je €40,- Hiervoor krijg je een workshop, alle ingrediënten en alles wat je maakt en op kunt. De recepten krijg je na de workshop toegestuurd.

Hoe kan je meedoen?

Geef je op via info@karinskookcollege.nl  (klik op de link om direct te mailen) of bel/app me op 06-55725819

Tot dan!

Groetjes Karin

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

De Batter
Middengouw
Ursem,

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl