Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VOL! Pasen workshop. Voor ontbijt, lunch en diner!

1 april 2023 @ 15:00 - 17:30

€35

Lekkers voor bij het paasontbijt, -lunch of -diner.

9 en 10 april is het Pasen, dé tijd om lekker uit te pakken met vrienden en/of familie. Traditioneel eet je met Pasen eieren, eieren en nog eens eieren. Soms heb je ze zelf bij elkaar gezocht, geschilderd en al. Of je hebt ze zelf bij elkaar gekocht, of gekregen of de Paashaas is ze komen brengen. Kort gezegd, een ei hoort erbij ☺

Tik eens een ander eitje met Pasen.

Ik ben gek op eieren, maar er zijn zóveel varianten op het ge’ei’kte eitje. Daarom geef ik een Paas workshop! Om voorbij je ei te kijken, verder te zoeken naar bijzondere paasgerechten,  zodat jouw ontbijt, lunch of diner er eentje wordt waar iedereen nog lang over na zal praten! Je gaat iedereen heerlijk verrassen met je nieuwe skills!

Wat houdt zo’n Pasen workshop in?

In de workshop leer ik je in een paar uurtjes heerlijke hapjes maken, flitsende gerechten in elkaar zetten, mooie presentaties verzinnen en verfrissende drankjes brouwen. Alles voor een heerlijke volle tafel om je gasten te verwennen. En dat hoeft echt niet veel tijd te kosten, met een paar handige tips en makkelijke basisgerechten ben je al een heel eind op weg!

Wie doet er mee?

De Pasen workshop is voor iedereen. Gezellig samen met je vriendin, vriend, moeder, tante of kind op zaterdagmiddag kokkerellen bij Karin’s Kookcollege. De gerechten zijn zowel zoet als hartig, dus voor ieder wat wils!

Wanneer is dit Pasen spektakel?

De workshop is op 1 april (geen grap!) van 15:00 tot 17:30 . Dan heb je na de workshop nog alle tijd om voor te bereiden op je eigen Pasen-feest!  De kosten zijn €35,- p.p. Hiervoor krijg je een workshop, alle ingrediënten en alles wat je maakt en op kunt. De recepten krijg je na de workshop toegestuurd. Een drankje kun je, tegen betaling, ter plaatse verkrijgen.

Meedoen aan de Pasen workshop?

Geef je op via info@karinskookcollege.nl  (klik op de link om direct te mailen) of bel/app me op 06-55725819

Tot dan!

Groetjes Karin

Gegevens

Datum:
1 april 2023
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl