15 minutes of fame.

Mijn gerecht op de voorpagina

In oktober werd ik benaderd door de redactie van het magazine ‘aan de keukentafel met Coop’. Of ik mee zou willen doen aan een artikel over stamppotten? Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken; ik ben gek op stamppot en de workshop over stamppotten is één van mijn persoonlijke favorieten!

In het magazine, dat 4x per jaar verschijnt en een oplage van 180.000 stuks heeft, wordt telkens een interview gedaan met een aantal (hobby)koks. In dit geval allemaal stamppotliefhebbers. Ik mocht een dagje optrekken met Erwin, Arthur en Jan Wijbe. Erwin is de bedenker van de op één na beste zoutarme stamppot van Nederland en Arthur en Jan Wijbe delen hun favoriete recepten al een aantal jaren op hun eigen website. En daar was ik, stamper pur sang.

Goeie tip!

Het artikel bestond uit een interview en een fotoshoot op locatie. Dit was in de Stalkeuken in Zundertdorp, bij Amsterdam. Een superlocatie, het is een biologisch dynamische boerderij waar onder andere kinderopvang en dagbesteding wordt aangeboden. Ook komen er kids om het boerenleven te beleven, en kun je er feestjes vieren, trouwen, koeien knuffelen, netwerken en nog veel meer! (www.stadshoeve.nl)

In ons geval werd er gekookt, gepraat, ervaringen uitgewisseld, gefotografeerd, veel lol getrapt en veel geschoven met fotoprops zoals servies, bestek en theedoeken. Er komt nog heel wat bij kijken bij zo’n fotoshoot, ik stond ervan te kijken.. Maar: het resultaat mag er zeker zijn! Ik heb intussen ook een papieren versie gekregen, maar het magazine is ook online te lezen via deze link:
https://www.coop.nl/over-coop/keukentafel-magazine

Ik vond het fantastisch om te doen, ben best trots op deze ’15 minutes of fame’ en ben heel blij dat de redactie mij hiervoor heeft benaderd!

Met dank aan stylisten, fotograaf en medestampers :

www.coop.nl www.pluijmseetbarewereld.nl www.nh-catering.nl www.stamppotmaandag.nl www.ernieenkelaar-photoshelter.com
www.colorenco.com

‘Heel ontspannen staan kletsen nu even Karin’ #geenDoutzen

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *