Stamppotten workshop, een drukke bedoening!

Het was weer tijd voor heerlijke stamppotten..

 

Afgelopen week heb ik weer de eerste stamppotten workshop gegeven, en wat een feest was het! Met een gezellige groep lekkerbekken een avondje stampen.. De meest uiteenlopende stamppotten zijn in elkaar gezet door deze enthousiastelingen, en natuurlijk alles opgegeten!

Welke stamppotten stond er op het menu?

Er zijn 7 (!) verschillende soorten stamppot gemaakt. Waaronder een hartige taart gevuld met spinazie-stamppot, een mediterrane stamppot met chorizo en paprika, een heerlijke kruidige knolselderijstamppot, een smakelijke rodekool stamppot met een heerlijke portjus, een frisse venkelstamp met geflambeerde garnalen, klassieke smaken in de stamppot met peer, witlof, geitenkaas en noten en een spruitjesstamppot met pittige gebakken rookworst.

Ging er veel mee naar huis?

Uiteraard werd alles geproefd, maar bij 7 verschillende recepten voor stamppot blijft er altijd wel wat over. Dus het thuisfront heeft ook nog even mee kunnen genieten ☺De reviews waren zéér positief, dus ook wat dat betreft was het een groot succes!

 

Ik wil ook stampen?! Wanneer zijn er weer nieuwe stamppotten?

Dat kan hoor, 13 december is er nog een stamppot workshop. Met nieuwe recepten natuurlijk! Geef je op en stamp lekker mee!

 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *