Kookcursus voor jongeren en jongvolwassenen

Ineens is het zover; je kind gaat op kamers! Bij zo’n grote stap komt natuurlijk heel veel kijken. Denk aan een bed, een bank, een kast (of 2), een tv op marktplaats zoeken, gordijnen is ook wel handig, een beker, een bord, misschien wat bestek, een paar pannen. Wacht, wat? Pannen? Gaat MIJN kind dan zelf koken daar?! Ja, dat is natuurlijk ook zo. Ze kunnen niet elke dag Thuisbezorgd bellen of een diepvriespizza in de MagicMic gooien. Nouja, dat kan wel. Maar of ze het dan lang volhouden..

Maar kookt je kind, of bijna volwassene, al? Kan hij of zij dat wel? Hoe vaak hebben ze helemaal meegeholpen in de keuken, en dan nog.. Meehelpen is easy, maar als jij er niet bij bent, gaat het dan goed? Of kunnen die nieuwe pannen dan gelijk de bak in ☺☺

Wat zou het fijn zijn als ze een beetje basis meekrijgen toch! Gewoon, hoe schil je, kook je, bak je, wat is gezond en wat niet? Dat soort. Welke dingen kun je lang bewaren (en heb je dus altijd in huis), welke juist niet (aj, koelkast leeghalen op zn tijd!) Je weet wel, basisdingen. Die jij allemaal weet, maar je kind (nog) niet..

Hm, eigenlijk best goed om over na te denken. Wat zou het fijn zijn als er een soort van cursus was voor zo’n situatie. Die is er! Bij mij. De basis Op-kamers-kookcursus! In een paar lessen leer ik je superstoere (want: op kamers!) kanjer de basis van het bereiden van een lekkere en gezonde maaltijd. En natuurlijk zullen ze die pizza heus wel doen, maar ze weten dan in ieder geval óók hoe ze die zelf kunnen maken!

Interesse? Mail, app of bel me. Bij voldoende animo wil ik in het voorjaar gaan starten.

info@karinskookcollege.nl 06-55725819

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *