Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VOL! Nieuwe workshop: Oosterse gerechten

6 april 2023 @ 18:30 - 21:00

€40

Oosterse workshop bij Karin’s Kookcollege 

Je zult de afgelopen maanden vast wel eens een Oosters gerecht hebben besteld. Bij de Thai, Chinees, Indonesiër, Japanner, Syriër of zelfs een portie nasi bij mij hebben afgehaald ☺ Je kunt er nauwelijks omheen, Oosterse gerechten zijn hot! Soms letterlijk, door het gebruik van verschillende soorten pepers.

Oosterse gerechten, meer veelzijdigheid vindt je bijna niet

Omdat het Oosten van onze wereldbol bestaat uit heel veel verschillende culturen, zijn er ontzettend veel gerechten. Als je niet verder bent gekomen dan de menukaart bij je lokale Chinese restaurant, zal je verrast zijn door de grote hoeveelheid heerlijke Oosterse gerechten. Omdat ik graag iets nieuws probeer, heb ik een workshop Oosterse gerechten ontwikkeld.

 

Heb je zin om je culinaire wereld te vergroten?

Kom dan meedoen met de kookworkshop Oosterse gerechten. In een paar gezellige en smakelijke uurtjes leer ik je een aantal gerechten dien je helemaal in de Oosterse sferen zullen brengen. En je hoeft echt geen culinair wonder te zijn, ik zorg voor alle ingrediënten en recepten, jij voor de gezelligheid. Ik leer je nieuwe dingen en handige tips en trucs die je in de keuken kunt gebruiken.

Oosters=pittig toch?

Nee hoor, de Oosterse keuken is zo breed en zo veelzijdig dat er voor ieder wat wils is. Zoet, zuur, pittig, mild, spicey, hartig, vlees, vis, groente, alles is aanwezig in deze uitgebreide culinaire smeltkroes. Dus kom lekker meedoen!

Hoe, wat, waar, wanneer is dat Oosterse feestje?

De Oosterse kookworkshop is op 6 april, van 18:30 tot ongeveer 21:00 bij Karin’s Kookcollege. De kosten zijn €40,- p.p. Hiervoor krijg je alle ingrediënten, de recepten, gebruik van materialen en alle Oosterse hapjes die je op kunt eten ☺ Een drankarrangement kun je ter plaatse boeken (€10,-)

Doe je mee? Dan zie ik je dan! Geef je op via info@karinskookcollege.nl of 06-55725819 (bel of app)

Gegevens

Datum:
6 april 2023
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€40
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl