Halloween, griezelig lekker..

Halloween, scary!!

31 oktober was het weer zover: Halloween, het griezeligste festijn van het jaar! In Amerika lopen de kinderen dan al ‘trick-or-treetend’ langs de deuren, in scary outfits en met tassen vol lekkers. Hier in Nederland wordt onze oude getrouwe 11 november steeds vaker gecombineerd met Halloween. Reden te meer om opnieuw deze griezelige workshop te doen! Op 31 oktober en 1 november was het zover: een hele stapel kids (en een aantal super enthousiaste ouders) hadden zich aangemeld om eens lekker te griezelen en gruwelen. Lekker vies eten maken, maar dan wel met de heerlijkste smaken!

Wat eet je tijdens Halloween?

Op het menu stonden onder andere spinnenwebben, ledematensoep, enge spinnen cakejes, spookjes op een stokje en m(j)ummies! De kinderen waren onwijs goed aan het werk en ze  maakten allemaal de mooiste creaties. Zo waren er niet alleen spookje sop een stokje, maar ook mummies, vogelverschrikkers, heksen en clowns. Brrrrrrrrr, het was een enge boel..

En, smaakte Halloween naar meer?

Uiteraard werd er óók heel veel geproefd, want al dat lekkers was moeilijk om te laten staan! Alles wat niet werd opgegeten, ging mee naar huis in een mooie gebaksdoos, zodat er thuis kon worden gepronkt en natuurlijk uitgedeeld.

Het was één groot feest, met veel blije koppies. Hopelijk heeft iedereen wel gewoon kunnen slapen na al die enge dingen..

Volgend jaar weer!

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *