Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Barbecue workshop! Zomers genieten

8 juli @ 18:30 - 21:00

€37,50

De barbecue workshop

Hij is weer terug, de alom geliefde barbecue workshop! De zon brandt, de ijsblokjes rinkelen in je glas, waarom zou je naar binnen gaan? Het is perfect weer om buiten te koken en te eten! Steek de kooltjes in de fik en rooster maar raak. De meeste barbecues bestaan uit hamburgers en sateetjes en natuurlijk stokbrood en sausjes. Wil je wel eens iets meer uit je barbecue halen? Schrijf je dan nu in voor mijn barbecue workshop!

Barbecue inspiratie

Iemand zei ooit: ‘barbecueën is eigenlijk jezelf volstoppen met stokbrood en kruidenboter, terwijl je wacht tot je vlees is verkoold’ ☺ Nu is dat wel heel kort door de bocht, maar is soms wel het geval. Het opwarmen van een traditionele houtskoolbarbecue duurt natuurlijk wel iets langer dan je eigen fornuis. En wat moet je er nou op klaarmaken? Als je geïnspireerd wilt worden en eens iets verder wilt denken, dan is de barbecue workshop ècht iets voor jou!

Barbecue 2.0

We gaan aan de slag met de Boretti, dé buitenkeuken voor de echte barbecue liefhebber. Dit rode monster warmt binnen no time op, dus je kunt gelijk aan de slag. Ik laat je zien hoe je op een gezonde(re), smakelijke en snelle manier de heerlijkste gerechten van de grill tovert. Met veel variatie en uiteraard met verse producten en goede kwaliteit vlees, vis en vega.

Barbecue je mee?

De eerstvolgende barbecue workshop is op 8 juli, van 18:30 tot ongeveer 21:00. De kosten voor deze workshop zijn €37,50 p.p.  Hiervoor krijg je een workshop van ongeveer 3 uur, alle ingrediënten, alle recepten en uiteraard alles wat je maakt en op kunt ☺ Eén drankje is bij de prijs inbegrepen. Meerdere drankjes tegen meerprijs verkrijgbaar, water is onbeperkt inbegrepen.

Meld je aan via info@karinskookcollege.nl (klik op de link om direct te mailen) of bel/app me even op 06-55725819

Gegevens

Datum:
8 juli
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€37,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl