Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tapas kookworkshop.

17 september 2020 @ 18:30 - 21:00

€30

Tapas, de lekkerste hapjes

Ik blijf nog even in de vakantiesfeer, en organiseer een heerlijke tapas workshop! Zeg nou zelf, bij een wijntje hoort een lekker hapje. En lekkere hapjes maken, dat kunnen ze in Spanje en Portugal als de beste.. Tapas zijn de meest fantastische kleine hapjes, variërend van vlees, groenten, vis en heerlijke mediterrane smaken. Super om te eten, nóg leuker om zelf te maken!

Daarom, een tapas workshop

Op 17 september geef ik een workshop waarin ik je zal leren hoe je zelf de lekkerste tapas maakt. In de workshop werken we uiteraard met verse producten van hoge kwaliteit zodat alle smaken het best tot hun recht komen. Met verschillende recepten maken we samen een hele tafel vol heerlijkheden die we tijdens en aan het eind van de workshop zullen proeven. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje.

Wanneer, waar, hoe, wat?

De tapas workshop is op 17 september van 18:30 tot 21:00 bij Karin’s Kookcollege op Pastoor van Haasterstraat 7 in Ursem. De kosten voor deze workshop zijn €30,- per persoon. Hiervoor krijg je een volledig verzorgde workshop, inclusief alle ingrediënten en gebruik van materiaal, recepten en alle tapas die je maakt en op kunt. Omdat er altijd best veel wordt gemaakt, is er meestal ook wel wat over dat je mee naar huis kunt nemen. Neem hiervoor een bakje mee, zodat je thuis kunt laten proeven wat je allemaal hebt geleerd 😉 In de prijs is één drankje inbegrepen, meer drankjes zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Zin in tapas?

Geef je op via info@karinskookcollege.nl (klik op de link om direct te mailen) of bel/app me op 06-55725819, meer je partner/vriendin/moeder/dochter/zoon/buurvrouw mee en kom gezellig meedoen en mee-eten!

Gegevens

Datum:
17 september 2020
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl