Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tapas kookworkshop.

1 oktober 2021 @ 18:30 - 21:00

€35

Tapas, de lekkerste hapjes

Nog even nagenieten na je zomervakantie? Volg deze heerlijke tapas workshop! Zie je jezelf nog zitten, onder de Spaanse of Portugese zon? Met in je hand een koel glas Sangria of één van die heerlijke ‘groene’ (Vinho Verde) Portugese wijnen? Op het terras, met om je heen alle geluiden die horen bij een vakantie in de mediterranée… Daar hoort uiteraard een lekker hapje bij. En lekkere hapjes maken, dat kunnen ze in Spanje en Portugal als de beste.. Tapas zijn de meest fantastische kleine hapjes, variërend van vlees, groenten, vis en heerlijke mediterrane smaken. Super om te eten, nóg leuker om zelf te maken!

Daarom, een tapas workshop

Op 1 oktober geef ik een workshop waarin ik je zal leren hoe je zelf de lekkerste tapas maakt. Zodat je ook na je vakantie nog heerlijk kunt genieten van deze heerlijke hapjes. In de workshop werken we uiteraard met verse producten van hoge kwaliteit zodat alle smaken het best tot hun recht komen. Met verschillende recepten maken we samen een hele tafel vol heerlijkheden die we tijdens en aan het eind van de workshop zullen proeven. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje.

 

Wanneer, waar, hoe, wat?

De tapas workshop is op 1 oktober van 18:30 tot 21:00 bij Karin’s Kookcollege op Pastoor van Haasterstraat 7 in Ursem. De kosten voor deze workshop zijn €35,- per persoon. Hiervoor krijg je een volledig verzorgde workshop, inclusief alle ingrediënten en gebruik van materiaal, recepten en alle tapas die je maakt en op kunt. Omdat er altijd best veel wordt gemaakt, is er meestal ook wel wat over dat je mee naar huis kunt nemen. Neem hiervoor een bakje mee, zodat je thuis kunt laten proeven wat je allemaal hebt geleerd 😉 In de prijs is één drankje inbegrepen, meer drankjes zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Zin in tapas?

Geef je op via info@karinskookcollege.nl (klik op de link om direct te mailen) of bel/app me op 06-55725819, neem je partner/vriendin/moeder/dochter/zoon/buurvrouw mee en kom gezellig meedoen en mee-eten!

Tot dan!

Gegevens

Datum:
1 oktober 2021
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl