Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Borrel hapjes workshop

10 juni 2021 @ 18:30 - 21:00

€35

Weg met die saaie borrel!

Hoera, je mag weer een feestje geven! En omdat bij een feestje een gezellig drankje én hapje horen, geef ik een weer eens een fijne borrel hapjes workshop! Deze keer op donderdag. Omdat elke avond een feestje moet zijn ☺

De borrel hapjes workshop is een altijd super gezellige en smakelijke workshop, want zeg nou zelf: wat is een gezellige borrel zonder heerlijke hapjes?

Zou jij je borrel graag wat meer leven inblazen en je gasten willen verrassen met heerlijk zelfgemaakte en originele borrelhapjes? Natuurlijk wil je dat! Wat ik vaak hoor, is dat de wil er wel is, maar de tijd niet.

Doe daarom mee met deze borrelhapjes workshop en ga naar huis boordevol nieuwe ideeën en stapels inspiratie. Bij elke workshop zijn er weer nieuwe hapjes, dus ben je al eens geweest? Kom gewoon nog een keer inspiratie opdoen!

Welke borrel hapjes maak ik dan?

De precieze hapjes blijven nog even een verrassing, maar ik kan je wel dit vertellen: er zit géén chips in. Of geen aardappelchips in ieder geval.. ☺ Wèl gaan we aan de gang met verrassende en originele gerechtjes, die je ook naar je eigen smaak kunt aanpassen. Ik geef je de basis mee, daarna kun je eindeloos variëren en bij elk feestje stijlvol en afwisselend voor de dag komen! En je hoeft écht geen uren in de keuken te staan of een keukenprins(es) te zijn. Kleine moeite, gróóts resultaat noem ik dat ☺ En alle complimenten die je zult krijgen zijn natuurlijk ook erg fijn!

Wanneer doen we een borrel?

De volgende borrel hapjes workshop is op 10 juni, van 18:30 tot ongeveer 21:30 bij Karin’s Kookcollege. Omdat het altijd een erg gezellige workshop is, kan het iets uitlopen ☺

De kosten zijn €35,- per persoon. Daarvoor krijg je alle ingrediënten + recepten, alle hapjes die je op kunt en een glas wijn, bier of fris. Tegen een meerprijs is een extra drankje verkrijgbaar.

Hoe doe je mee met de borrelhapjes workshop?

Geef je op via info@karinskookcollege.nl (klik op het email adres om direct te mailen) of bel/app me even!

Karin

06-55725819

 

 

Gegevens

Datum:
10 juni 2021
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl