Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwe reeks kooklessen voor kinderen, leer koken! Deze cursus is vol!

7 augustus @ 15:30 - 17:30

€27.50

Kooklessen voor kinderen

Het gaat weer beginnen: de kooklessen voor kinderen! In week 32 (de één na laatste week van de zomervakantie) start ik weer met een serie lessen voor kids die graag in de keuken staan en graag meer willen leren. De kids zullen alles leren over lekker en gezond eten en hoe je dat het beste kunt klaarmaken. De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 tot 12 jaar. 

Opzet kooklessen

Wat gaan ze dan doen tijdens die kooklessen? De opzet is als volgt: de kinderen leren eerst basistechnieken zoals snijden, bakken en verantwoordelijk omgaan met een aantal risico’s die nou eenmaal in de keuken te vinden zijn. Daarna zullen de lessen bestaan uit koken met verschillende voedingsgroepen. Zo is er een les die ingaat op koken met groenten, een les die vlees, vis en vegetarisch koken behandeld en natuurlijk is een toetjes-les! Tijdens de lessen leren de kinderen wat er allemaal mogelijk is en welke smaken ze zelf het lekkerst vinden.

Wanneer zijn de kooklessen?

Ik wil de lessen bij voorkeur geven op vrijdagmiddag. De kinderen zijn ongeveer 2 uur per les bezig, totaal beslaat de cursus 5 lessen. Als er meer dan 6 deelnemers zijn, worden het 6 lessen. De kids nemen de gerechten die ze hebben gemaakt mee naar huis, zodat het hele gezin kan meegenieten van de pas opgedane kennis.

Wat zijn de kosten voor de kooklessen en hoe kan je kind meedoen?

De kosten voor de lessen zijn €27,50 per les. Dit is inclusief alle ingrediënten, materialen en recepten. De kinderen gebruiken tijdens de kooklessen een schort van Karin’s Kookcollege, deze mogen ze houden. En alles wat ze maken, nemen ze mee naar huis. Uiteraard krijgen ze na de reeks een certificaat!

Je kunt je kind opgeven door een mail te sturen naar info@karinskookcollege.nl of door me te bellen/appen op 06-55725819

Doe je mee? Lijkt me superleuk!

Gegevens

Datum:
7 augustus
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
€27.50
Evenement Categorie:
Website:
http://www.karinskookcollege.nl

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl