Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lente! Een frisse workshop, om het voorjaar in te luiden!

24 maart 2023 @ 18:30 - 21:00

€40

De lente workshop, fris en fruitig het voorjaar in!

Je zou het misschien nog niet zeggen, maar weet je het nog? Fluitende vogeltjes, alles is groen, het is al lekker lang licht en heerlijk buiten zitten! De lente is in aantocht, en dus wil je ook weer lekker licht en fris eten! Ik krijg in deze periode altijd gelijk zin om frisse lentegerechten te verzinnen en te maken! En omdat ik dat graag deel, geef ik een frisse lente workshop.

Lente = lekker fris en licht eten

De tijd van zware winterkost is bijna voorbij, de lente vieren we met lekkere lichte en frisse voorjaarsgerechten. Smakelijk èn goed voor je! En je kunt het beste nu alvast beginnen, dan ben je mooi op tijd voor het bikini-seizoen ☺ In deze workshop leer ik je in een paar uurtjes hoe je goed voor jezelf en de mensen voor wie je kookt kunt zorgen. Door goede ingrediënten op de juiste manier te combineren, ontstaan de meest heerlijke gerechten. Uiteraard met producten die passen bij het voorjaar.

Wat gaan we doen bij de lente workshop?

Bij deze workshop leer ik je hoe je met seizoensproducten de lekkerste gerechten maakt. Verder krijg je verschillende tips over hoe je deze het beste kunt gebruiken en combineren. Natuurlijk gaan we heerlijke gerechten bereiden en vooral veel proeven! Want bij koken hoort eten, en eten moet je toch ☺ De lente workshop is vooral gericht op gezond, makkelijk en lekker koken met verse producten. De recepten krijg je achteraf opgestuurd, zodat je thuis ook aan de gang kunt.

Waar, wanneer en wat kost dat?

De eerstvolgende lente workshop is op 24 maart bij Karin’s Kookcollege. De kosten zijn €40,- per persoon. Hiervoor krijg je een workshop van ongeveer 2,5 uur, alle gerechten die je maakt en op kunt en de recepten. Alles wat niet ter plaatse wordt gegeten, neem je lekker mee naar huis. Een drankje (of 2 ☺) kun je ter plaatse verkrijgen.

Hoe kan je meedoen met de lente workshop?

Geef je op door een mail te sturen naar info@karinskookcollege.nl (klik op de link om direct te mailen) of door me te bellen of appen op 06-55725819. Tot dan!

groetjes Karin

Gegevens

Datum:
24 maart 2023
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€40
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl