Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshops in alle soorten en maten!

8 december 2019 @ 17:00 - 21:00

Karin’s Kookcollege, voor al uw kookworkshops en meer!

Zoals u bent gewend van mij, organiseer ik regelmatig open kookworkshops in verschillende thema’s. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk, je kunt je daar gewoon voor opgeven. Echter, nu is de agenda leeg…

Wat is er aan de hand? Doe je geen workshops meer?

Gelukkig wel hoor! Alleen ben ik op dit moment druk bezig met het moderniseren en uitbreiden van mijn keuken. Mijn kleine, maar oh zo fijne, oude keukentje was niet meer opgewassen tegen ál die mensen en ál dat werk wat erin werd gedaan. Dus moet er verbouwd worden.

Wanneer kunnen we weer meedoen met workshops?

Mijn nieuwe keuken wordt begin december geleverd. Dus ik ga er vanuit dat de renovatie er voor de kerstdagen opzit. Daarna gaan de workshops ook weer van start.

Maar eerst: we geven een feestje!

Een zogeheten ‘open-keuken’-feestje. In plaats van een open huis, doen we een open keuken! Tijdens een feestelijke middag/avond show ik jullie mijn nieuwe keuken en natuurlijk zal er genoeg heerlijks zijn om te proeven! De precieze datum volgt nog. Houdt daarvoor de agenda en mijn Facebookpagina (www.facebook.com/karinskookcollege) in de gaten!

 

Maar ik heb een cateraar/kok/leuke-dingen-met-koken/workshop nodig!

Dat kan natuurlijk gewoon. Ik kan gewoon de workshop bij je thuis of op een andere locatie geven. Catering klussen gaan gewoon door en als thuiskok kom ik sowieso op locatie. Dus, als je lekker wilt eten, feesten, koken, gezellig samen iets lekkers maken, etc.etc. mail me dan gewoon!

Tot ziens bij het feestje en/of een ander smakelijk evenement!

 

Gegevens

Datum:
8 december 2019
Tijd:
17:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl