Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshops in alle soorten en maten!

25 februari 2022 @ 17:00 - 20 november 2023 @ 21:00

Karin’s Kookcollege, voor al uw kookworkshops en meer!

Zoals u bent gewend van mij, organiseer ik regelmatig open kookworkshops in verschillende thema’s. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk, je kunt je daar gewoon voor opgeven. Echter, De Afgelopen maanden was de agenda leeg…

Je weet wel, Corona…

Gelukkig gaat het nu echt de goede kant op en mogen we steeds wat meer! Na de modernisering en uitbreiding (zeg maar intense verbouwing ☺) van mijn keuken, ben ik weer helemaal klaar om mijn workshops weer op te pakken! Tijdens de lockdown en het gevolg daarvan heb ik mijn keuken natuurlijk wel gebruikt voor mijn afhaalmaaltijden en soms een catering of klein besloten feestje, maar het èchte werk, dat gaat nu gebeuren.

Wanneer kunnen we weer meedoen met workshops?

Vanaf 25 februari vervallen alle maatregelen omtrent Corona en mag alles weer open! Dat betekent ook weer een goed gevulde workshop agenda! Op deze site vindt je welke workshop ik op welke datum aanbied.

Dus; wie heeft er zin in een workshop?

Je kunt je opgeven voor een workshop naar keuze, alleen of samen. Dus, bel je vrienden/vriendinnen/familie of collega’s, geef je/jullie op en kom gezellig koken en tegelijk iets nieuws leren! Je kunt ook een privé workshop bij me boeken, gezellig met z’n tweeën of met een hele groep.

Uhm, eigenlijk heb ik gewoon een cateraar/kok/leuke-dingen-met-koken/workshop nodig!

Dat kan natuurlijk ook!. Ik verzorg ook workshops bij je thuis of op een andere locatie. Catering klussen doe ik ook, van hapjes voor je feestje tot volledige buffetten in verschillende thema’s. En als thuiskok kom ik sowieso op je eigen gekozen locatie. Dus, als je lekker wilt eten, feesten, koken, gezellig samen iets lekkers maken, etc.etc. mail of bel me dan gewoon!

Tot ziens bij een workshop of een ander gezellig evenement!

Karin

06-55725819

info@karinskookcollege.nl

 

Gegevens

Begin:
25 februari @ 17:00
Einde:
20 november 2023 @ 21:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Karin’s Kookcollege
Pastoor van haasterstraat 7
Ursem, 1645 Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0655725819
Website:
www.karinskookcollege.nl

Organisator

Karin’s Kookcollege
Telefoon:
06-55725819
E-mail:
info@karinskookcollege.nl