‘We gaan beginnen!

Dit jaar is het eindelijk zover: ik ga starten met een kookcursus voor kids! Eén van de hoofdredenen waarvoor ik het Kookcollege ben gestart, is dat ik graag kinderen wil laten zien hoe leuk het is om zelf te kunnen koken!

En in oktober gaat het dan eindelijk beginnen, met een enthousiaste groep kids duik ik de keuken in. Ik ga ze van alles leren, van snijden tot bakken, taarten bakken en salades maken, zelf pasta maken en nog heel veel meer!

Ik heb er zoveel zin in, dit geeft me energie en een glimlach van oor tot oor.

De cursus is op vrijdagmiddag om half 4 en start op 11 oktober. Er zijn nog plaatsen dus je kunt je kind nog opgeven. Mail me op info@karinskookcollege.nl of bel/app me op 06-55725819

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *