Karin’s Kookcollege in het nieuws!

Jaja, door een moederdagactie van de lokale Spar, heb ook ik mijn ’15 minutes of fame’  mogen ervaren!

De actie hield in dat kinderen in een brief vertelden waarom hun moeder de liefste, leukste,  mooiste, knapste en gezelligste mama van de wereld is. De prijswinnaars kregen een high tea aangeboden, midden in de winkel! En die high tea werd verzorgd door mij ☺

Ik had allerlei lekkers gemaakt, sommige traditioneel horend bij een echte Engelse high tea, zoals sandwiches. Er waren zoete en hartige hapjes, 2 verschillende soorten smoothies en de gasten mochten zelf ook nog een gebakje maken. Alles met produkten uit de Spar.

Het was erg leuk om te doen en vooral de positieve reacties van de prijswinnaars deden me veel goed. Fijn om zoiets te mogen doen voor al die lieve, leuke en beste moeders!

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *