Champagne workshop was een bruisend evenement!

Het jaar is goed afgesloten bij Karin’s Kookcollege

Met een gezellige groep deelnemers hebben we 2017 gezellig en smakelijk uitgeluid. Heerlijke hapjes werden gemaakt en natuurlijk geproefd! Onder het genot van een glaasje bubbels, en uitgedost met een prachtig Karin’s Kookcollege-schort, werd er hard gewerkt aan smakelijke en verrassende hapjes. We begonnen met een blini met zalm, creme fraiche en een gegrilde asperge. Daarna gebakken hambakjes uit de oven met mangosalsa en gerookte kip, lekker zout met zoet! Door naar een heerlijke rode bieten chutney, weer eens wat anders voor bij je kaasplankje.

Hap eens in wat anders

Terwijl dit lekker stond te pruttelen, gingen de dames door naar de pistacheburgers met kikkererwten en een fijne kaasdip. Een heerlijk vegetarisch recept, en makkelijk te maken. De tijd vloog om, maar gelukkig hadden we nog tijd om een knolselderijrösti te maken. De vijzel kwam ook weer te voorschijn, een de dames maakten er een prachtige peterselie pesto bij. Ook dit hapje was niet te versmaden! Uiteraard is alles ter plaatse genuttigd, alleen de chutney ging mee naar huis. Het was een hele gezellige en smakelijke workshop. Alle deelnemers bedankt!

Oliebollen horen er ook bij

Om het jaar nog mooier af te sluiten, heb ik me deze oudejaarsdag bij mijn moeder gevoegd voor een lesje oliebollen bakken! Omdat zij dit elk jaar doet, heb ik het nooit zelf hoeven doen, maar dit jaar mocht ik in haar keuken meekijken. Het was super, en we hebben onderweg ook nog eens een nieuwe bol ontwikkeld, de Karibo! Vanaf nu elk jaar verkrijgbaar op oudejaarsdag!

De beste wensen voor 2018

Vanuit deze plek wens ik iedereen een prachtig, smakelijk en gezond 2018! En tot ziens bij één van de workshops, de cursussen of een ander evenement!

Groetjes Karin

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *