Resultaat van de workshops: overweldigd, blij en dankbaar!

Wat een workshop!

Overweldigd, dat is het. Dat was ik. Ben ik. Beetje flabbergasted ook. En blij, heel blij!

Wat gebeurde er tijdens de workshops?

Dus, 2 kinderfeestjes en 2 Halloween workshops verder zit ik behoorlijk overrompeld dit blog te schrijven. Wát een gave ervaring was dat! Al die enthousiaste reacties, al die blije kinderkoppies, al die aanmeldingen voor de workshops en daarna wéér al die blije kinderkoppies!

Alles valt op zijn plek

Precies op tijd werden mijn folders geleverd, dus iedereen kreeg een doos vol lekkers mét een folder mee. Ook kwam mijn website precies de goede dag online, dus ook daar liep het gesmeerd. Het leek wel ‘meant to be’. En dat is het ook.

Alles goed?

Leermomenten waren er ook, uiteraard. Ik schat mezelf nog niet bepaald op waarde (niet handig..), ik denk voor anderen (niet doen!), ik heb nog steeds wel eens de gedachte dat het niet lukt (valt mee hè..) en er komt soms nog wel een aap of een beer op de weg. Maar al doende leert men. De Sinterklaas workshop die ik vorige week online zette, liep weer binnen een paar dagen vol. Dus daar kwam een tweede. Die ook al weer vol zit! Met als nadeel dat ik helaas al eens ‘nee’ heb moeten verkopen, wat me moeite kost.. Leermoment.

Dus overweldigd. En dankbaar ook. Dankbaar voor al die lieve en enthousiaste reacties, voor alle aanmeldingen voor mijn workshops, voor al die lieve, bijdehante kids die ik zo graag om me heen heb, voor de vrienden van mijn zoon die de folder hebben gelezen en het zo leuk vinden ♥ en vooral voor alles wat ik leer en het zelfvertrouwen wat jullie me hiermee geven!

Workshops!

Aankomende week zijn er dus 2 Sinterklaas workshops. Ontzettend leuk, ouders en kinderen komen samen heerlijke dingen maken, wordt heel gezellig. Ik ben al aan het oefenen

De volgende workshop is voor de stampers onder ons, bijzondere combinaties worden heerlijke stamppotten. Aan het eind van het jaar is er een champagne workshop, voor volwassenen uiteraard! Tussen Sinterklaas en Kerst kom ik nog met een workshop die weer speciaal voor de kids is, dus hou de agenda op de site in de gaten!

Bedankt en tot ziens!

Groetjes Karin

06-55725819

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *